Besides¬†three acknowledgements for “Goed Industrieel Ontwerp” ( Good Industrial Design ), Steketee Design received on Monday the 24th of Oktober, 2 Special Awards of Excellence for its projects.

Both the Hydro-Trike from Vervaet ( nicely called a “sexy monster”) as well as the Combihandle from GVG received a Special Award and will be sent out for a European Design Award, the Biennale Internationale Design, which will be held in march 2017 in Saint Etienne in France

The jury stated as follows ( in Dutch ):

Special Award Originaliteit  ( Vervaet /Hydro-Trike )

“..Een eye-catcher, vindt de jury, en de ultieme paradigmaverschuiving in zijn klasse. Met dat uiterlijk en alle speciale functies kan de Hydro Trike zo mee met missie naar Mars. Het ontwerp van de mestinjecteur is helemaal toegesneden op zijn speciale taak. Daarnaast hebben de ontwerpers oog gehad voor het makkelijk onderhouden en schoonmaken van de Hydro Trike. De Special Award Originaliteit is dan ook op zijn plaats “

Special Award Ergonomie ( GVG/ Combihandle )

“.. De jury waardeert deze totaaloplossing, waarin gebruiksgemak, veiligheid, vermindering van milieuvervuiling samen komen in een consistent ontwerp. Zij kent de Special Award Ergonomie toe aan de ontwerpers van dit eenvoudige en goed doordachte systeem.

Supertrots en blij werden de awards samen met de opdrachtgevers in ontvangst genomen en werd er een paar keer en tot laat aan toe goed op geproost !